Schier! - La Miséto

Schier!

Het begon met een oog...
Dit mooie project begon allemaal met de Mirror Shape Eye See You. Van alle spiegelhangers is deze het meest favoriet bij jullie, voor sommige mensen is dat vanwege de kleuren, voor andere mensen is het gewoon een grappig oog. Voor Klasiena heeft dit oog een hele persoonlijke betekenis, en dat was ook de reden dat ze dit oog graag wilde hebben. Haar zoontje heeft namelijk een zeldzame oogziekte, en 'het oog' speelt op dit moment een grote rol in het leven van haar gezin.

Als ontwerper is het zo'n mooi compliment dat je met je werk iets kan betekenen voor mensen, beste gevoel ever 
KunstFaam
KunstFaam
Klasiena is kunstenares, en woont en werkt op Schiermonnikoog. Samen met haar man runt ze daar KunstFaam: een winkel, open atelier, knutsel paradijs, gezellige ruimte met vintage meubels waar je kunst kan kijken. Dat klinkt toch als een heerlijke plek of niet?!
KunstFaam
Sinds kort heeft de winkel een La Miséto hoekje! Hier vind je items die ik speciaal voor KunstFaam heb mogen ontwerpen: van kleine broches tot grote spiegelhangers, van raamhangers om naar te kijken, tot houten kleurplaten om mee aan de slag te gaan! Alles uiteraard met een Schiermonnikoog-thema!
Wat een droomopdracht was dit, waarin alles klopte van begin tot eind. Een  superfijne samenwerking waar ik heel trots op ben, en die me laat zien dat ik met La Miséto gewoon de állerleukste en fijnste mensen weet te bereiken!

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.