Hoe zorg je voor een lasergesneden spiegel van acryl en hout?

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat onze spiegels nice en shiny bij jou aankomen, en we vertellen je graag wat jij kan doen om ze zo nice en shiny te houden!

Mirror Eye See You XL - La Miséto

Onze spiegels zijn gemaakt van lasergesneden acrylaat en hout. Ondanks dat dit 2 duurzame materialen zijn, zijn ze niet onverwoestbaar en is het belangrijk om er zorgvuldig mee om te gaan.

Mirror Cube - La Miséto

Zorg ervoor dat je spiegel niet nat wordt. De achterkant is van hout en is niet geschikt voor vochtige omstandigheden omdat het hout dan kan gaan werken. Dus helaas is de badkamer geen geschikte plek voor je spiegel.

Schoonmaken

  • Verwijder stof met een pluisvrije doek
  • Met een zeemleren doek en wat warm water en afwasmiddel krijg je een streeploze glans, een microvezeldoek is ook geschikt. Maak de doek een beetje vochtig en neem het oppervlak lichtjes af, oefen niet te veel druk uit als je veegt, want van te veel druk krijg je krassen.
  • Daarna laat je het gewoon drogen aan de lucht of gebruik een droge zachte microvezel- of spiegeldoek om de spiegel voorzichtig droog te vegen.
  • GEBRUIK GÉÉN GLASSEX (of een soortgelijk product)! Het gebruik van dergelijke middelen kan schade aan je spiegel veroorzaken.

Als je hier nog vragen over hebt, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!