Onder de naam La Miséto ontwerpt en maakt graphic designer Karin Mastenbroek spiegelende en shiny (interieur)accessoires. Haar collectie bestaat uit kleurrijke wandspiegels, opvallende broches en pins.

Mirror Eye See You XL - La Miséto

Liefde en lasers

Na 15 jaar als grafisch ontwerper te hebben gewerkt, maakte Karin in 2017 kennis met een lasermachine en werd op slag verliefd.

Haar designs bestaan uit vele verschillende losse vormen die per kleur worden uitgesneden door een lasermachine. Samen vormen ze een complexe puzzel die met de hand met veel aandacht en liefde in elkaar wordt gezet.

Mirror Cube - La Miséto

Smile!

De designs zijn kleurrijk, speels, grafisch en soms met een vleugje pop-art. Ontwerpen die refereren aan jeugdigheid en zorgeloze tijden, die een glimlach op je gezicht toveren. Grafisch en speels; designed to make you smile!

Kenmerkend aan alle designs is het gebruik van spiegelend materiaal. Het reflecteert het licht wat prachtig gekleurde schaduwen creëert waardoor de ontwerpen gaan ‘leven’ en interactief worden. De spiegelingen zijn speels en bewegen mee met het licht, echte blikvangers dus!