Over La Miséto

Onder de naam La Miséto ontwerpt en maakt graphic designer Karin Mastenbroek spiegelende en shiny (interieur)accessoires.
Na 15 jaar als grafisch ontwerper te hebben gewerkt, maakte ze in 2017 kennis met een lasermachine en werd op slag verliefd.

Haar passie voor speels design en oog voor detail is duidelijk aanwezig in haar werk; kleurrijke, speelse en grafische ontwerpen die (letterlijk!) een bijzondere stijl en smaak reflecteren. "Van alle creaties die ik maak krijg ik een glimlach op mijn gezicht, en ik hoop jij ook! Als je van kleur houdt en je hebt óók nog een beetje humor dan is de kans groot dat jij ook blij wordt van deze ontwerpen!"
De spiegelende ontwerpen zijn uitbundig, kleurrijk, grafisch, en raken aan pop-art. Ontwerpen die herinneringen oproepen aan zorgeloze momenten waar je een glimlach van krijgt. Precies waar deze post-pandemische wereld behoefte aan heeft!

Alle designs zijn handgemaakt met veel liefde (en lasers) in haar ontwerp- en laserstudio in Uden, Brabant.

 

La Miséto nodigt uit tot spel, compositie en creatie: let's play!

 

Karin Mastenbroek La Miséto

Ik help je ook graag met het maken en personaliseren van jouw eigen ontwerp! Neem hiervoor een kijkje op mijn andere website La La Laser Studio.

 

Bekijk ook dit leuke interview wat Mariko van Happlify van mij maakte!

 

La Miséto interview Happlify