Onder de naam La Miséto ontwerpt en maakt graphic designer Karin Mastenbroek spiegelende en shiny (interieur)accessoires. Haar collectie bestaat uit kleurrijke wandspiegels, opvallende broches en pins.

Liefde en lasers

Na 15 jaar als grafisch ontwerper te hebben gewerkt, maakte Karin in 2017 kennis met een lasermachine en werd op slag verliefd.

Haar designs bestaan uit vele verschillende losse vormen die per kleur worden uitgesneden door een lasermachine. Samen vormen ze een complexe puzzel die met de hand met veel aandacht en liefde in elkaar wordt gezet.

Smile!

De designs zijn kleurrijk, speels, grafisch en soms met een vleugje pop-art. Ontwerpen die refereren aan jeugdigheid en zorgeloze tijden, die een glimlach op je gezicht toveren. Grafisch en speels; designed to make you smile!

Kenmerkend aan alle designs is het gebruik van spiegelend materiaal. Het reflecteert het licht wat prachtig gekleurde schaduwen creëert waardoor de ontwerpen gaan ‘leven’ en interactief worden. De spiegelingen zijn speels en bewegen mee met het licht, echte blikvangers dus!

 •  

  Mis niks!

  Leuke acties, nieuwe producten, mooie inspiratie. Meld je aan voor de La Miséto nieuwsbrief en wis voortaan helemaal niks.

  Meld je aan
 •  

  La La Laser Studio

  Ik zet mijn lasermachine ook graag in voor het maken en personaliseren van jouw eigen ontwerp! Neem hiervoor een kijkje op mijn andere website.

  La La Laser Studio
 •  

  Interview

  Bekijk ook dit leuke interview wat Mariko van Happlify van mij maakte!

  Kijk hier