Wat je moet weten over onze spiegels

Deze kleurrijke spiegels zijn echte eyecatchers voor je interieur. Hou je van opvallende en shiny objecten, dan zijn deze statement pieces precies wat je zoekt!

De spiegels bestaan uit twee lagen; de bovenste laag bestaat uit aparte (laser-gesneden) vormen van (spiegel)acrylaat. Al deze losse onderdelen worden als een complexe puzzel in elkaar gezet en met de hand gelijmd op een basislaag van MDF. 

De onderwerpen van deze spiegels zijn stuk voor stuk kleurrijk en grafisch, neigend aan pop-art. Ze roepen herinneringen op aan jeugd en onbezorgde tijden waar je als vanzelf een glimlach van op je gezicht krijgt.

Wanneer (zon)licht op je spiegel valt, wordt dit op een prachtige en kleurrijke manier gereflecteerd. Dit geeft een heel tof en speels disco effect! Geef je spiegel een zonnige plek, of pak je zaklamp en speel ermee!

Het ophangen van je spiegel is easy peasy, je hebt niet eens een boormachine nodig! Als je een spijker in de muur kunt slaan ben je er al! Met het ophangdopje aan de achterkant kun je de spiegel strak tegen de muur hangen aan een spijker (of schroef).


Hou je spiegel schoon en shiny

Mirrors La Miséto

  • Verwijder stof met een pluisvrije doek
  • Met een zeemleren doek en wat warm water en afwasmiddel krijg je een streeploze glans. Maak de doek een beetje vochtig en neem het oppervlak lichtjes af, oefen niet te veel druk uit als je veegt, want van te veel druk krijg je krassen.
  • Daarna laat je het gewoon drogen aan de lucht of gebruik een zachte microvezel- of spiegeldoek om de spiegel voorzichtig droog te vegen

GEBRUIK GÉÉN GLASSEX! Het gebruik van dergelijke middelen kan schade aan je spiegel veroorzaken.

LET OP: acrylaat is een vrij zacht materiaal. Hierdoor kunnen tijdens het productieproces lichte oneffenheden ontstaan. Dit zijn minuscule puntjes die alleen van heel dichtbij zichtbaar zijn. Dit zijn geen foutjes maar maken deel uit van het productieproces.