CLOSE
GRATIS VERZENDING VANAF €60!
Zoeken
Back To Top

Voor een goed doel

giftguide goed doel

Wil je deze kerst iets voor een ander doen? Het past natuurlijk helemaal in de kerstgedachte: een ander helpen die het minder goed heeft dan jezelf. De vluchtelingen op Moria zijn een goed voorbeeld van mensen die het minder goed hebben dan jij en ik. Deze 13.000 mensen wonen opeengepropt in tenten, bang en onzeker over hun toekomst. In september woedde er een vreselijke brand in het tentenkamp op Moria.

“… rennende moeders met kinderen onder hun arm. Gegil, schoten… gehuil. Totale paniek. Kinderen zijn kwijt, families gesplitst en op hol geslagen. Duizenden mensen begonnen te rennen, de velden in, de bergen op en naar de zee. In het donker opgesloten tussen vuur en politie. We doen wat we kunnen al de hele nacht, maar…. Ja maar…. Arme arme mensen….. arme arme kinderen. En nu? Heel Moria is weg. 13.000 mensen hebben helemaal niets meer. We weten het even niet. We huilen, we ademen diep in. En gaan een plan maken voor de beste manier om de moeders en kinderen op de vlucht te helpen.”
overgenomen van www.becausewecarry.org

Bij La Miséto vindt je een aantal producten die speciaal voor Because We Carry zijn ontworpen. €10 van elk verkocht product wordt direct overgemaakt aan deze stichting. 

aftellen naar kerst