Word lamp

Posted by Karin Mastenbroek on

Avant La Letter

Het idee om een lampje te ontwikkelen zit al lang in mijn hoofd. Als ik terugkijk is het zelfs een van de redenen waarom La Miséto is ontstaan. Maar tijdens het ontwerpen liep ik tegen veel problemen aan op het gebied van vormgeving, materiaal, budget en realisatie. Het idee verdween daardoor op de achtergrond om af en toe weer tevoorschijn te komen.

Nu, 3 jaar verder, is er eindelijk een lampje in de vorm van een echt product!

Het Avant La Lettre lampje is een ‘tafellampje’ en bestaat uit een houten basis en een verwisselbaar plaatje. Het houten blokje is in samenwerking met een sociale werkplaats gemaakt, het is gemaakt uit oude pallets, volledig gerecycled dus! Dat het hout al eerder is gebruikt, kun je goed zien. Bijna elk blokje heeft wel een of meerdere gaatjes waar in een vorig leven een spijker doorheen zat. Het is dus geen perfect houten blokje en dat is meteen de charme. Het blokje heeft karakter en heeft al een leven achter de rug vóórdat het een letterlampje werd > vandaar de naam ‘Avant La Letter'!

Woord lamp

In het blokje is een ledstrip aangebracht wat door mijzelf is gesoldeerd en gemonteerd. Er zit dus veel handwerk en daarmee liefde in het lampje!

Het woordplaatje is lasergesneden uit een prachtige dikke acrylaat soort, verkrijgbaar in twee mistige, kleuren. Het fluoriserende roze laat een roze gloed achter en het geel straalt een warmte uit als de zon. Een gekleurd lampje wat gekleurd licht afgeeft op een subtiele manier, is erg sfeervol en een bijzonder interieuraccessoire. Het is ook een eenvoudige manier om wat kleur aan te brengen in je interieur.

Je kunt kiezen uit drie kleurrijke woorden; PIZZA, YEAH, en LALA. Mooi voor in de keuken, op dat ene kastje of te gebruiken als nachtlampje op de kinderkamer. De woorden zijn af te wisselen en het blokje zet je gemakkelijk op een andere plek neer. Humoristisch, met een knipoog en speels; dat is La Miséto!

Woordlampje

In de complete set vind je het houten basisblokje, een losse stekker die je op het snoer (met usb uiteinde) kunt bevestigen en een letterplaatje in woord en kleur naar keuze.

De woordplaatjes zijn ook als losse producten verkrijgbaar zodat je ze kunt wisselen.

Ik hoop dat jij net zo enthousiast bent over dit kleurrijke lampje als ik, en ik ben benieuwd op welke mooie plekken ze hun roze en gele gloed mogen laten schijnen!

lamp letters licht woord

← Older PostLeave a comment