Wake up

Posted by Karin Mastenbroek on

Terwijl ik dit typ is buiten de sneeuw aan het smelten. En daarmee trekt ook langzaamaan de mist op in mijn hoofd die al sinds december mijn hoofd rondwaast.

Alsof ik eindelijk een beetje wakker begin te worden na een periode van dikke mist in mijn hoofd. Een periode waarin ik op zoek ben gegaan naar mijn 'goud', naar mijn 'flow'. Ondernemen vanuit mijn kracht, luisteren naar mijn gevoel en daar niet te ver vanaf dwalen. 

Mijn goud, mijn flow is maken wat misschien niet iedereen snapt, begrijpt of waardeert, maar wat ík wel diep van binnen heel sterk voel. Door die verbinding te voelen geef je kracht aan je werk en de mensen die daar voor open staan zullen dat zien en ontvangen. Ik hoef niet persé iedereen te pleasen met mijn werk en producten. Ik hoef niet persé iets voor elke doelgroep en voor elk budget te maken. 

Wat kun je de komende tijd van me verwachten?

Op dit moment ben ik bezig met het ontwikkelen van een aantal nieuwe producten. Misschien heb je er al wat op Instagram voorbij zien komen want af en toe deel ik een sneakpeek van dit proces.

spiegelhanger

De webshop heeft een makeover gekregen en ook de nieuwsbrief zal een nieuwe vorm krijgen. Binnenkort lees je meer over de nieuwe producten en wanneer je die in de webshop kunt verwachten. Dus stay tuned!

Flow Goud La Miséto

Newer Post →Leave a comment