Summer is coming >>>van 26 juli t/m 17 augustus worden er geen orders verstuurd!

Zoete harten

Geschreven door Karin Mastenbroek op

Snoephartjes, wie kent ze niet. Hartvormige harde snoepjes, in matte pastelkleuren met een woord erin gestampt. Ze doen denken aan vroeger en geven een gevoel van nostalgie, ook al vind je ze nu nog steeds in de snoepwinkel. De woorden zijn in de loop van de tijd wel wat gemoderniseerd (YOLO en SMS) maar verder is het snoepje nog net zo simpel en eenvoudig als altijd. Vaak een beetje gebutst, en een mat oppervlak ipv afgelakt met een of andere dextrose-high-gloss-finish.

Sweetheart wandhangers zijn kleine schilderijtjes in een hartvorm. Ze hebben dezelfde matte, lichte pastelkleuren als de echte snoephartjes, maar dan zonder butsen en deukjes. En net zoals de snoepjes is er in elke hanger een woord ‘gestampt’. Je kunt kiezen uit de heerlijk zoete kleuren kleuren marshmallow roze, poeder blauw en mineraal wit.

De harten zijn er in twee formaten. De mini’s zijn verkrijgbaar in de woorden GRLPWR, DOEI en SMILE, de grotere hangers zijn er met de woorden KUS, ZOET en HELLO.

Snoephart

De hangers hebben een houten achterkant met een handig ophangdopje waarmee je het hart eenvoudig ophangt aan een spijker of schroefje. De voorkant is van dik acrylaat. De letters zijn met een lasermachine uitgesneden en de losse vormpjes van de letters zijn met de hand vastgelijmd. Een mooie mix dus van moderne technologie en ambachtelijk handwerk.

De hangers zijn 12mm dik, waardoor het hart een stukje van de muur komt. Dit geeft een speels effect in combinatie met platte wanddecoratie zoals bijvoorbeeld een poster, en vormt een mooi geheel in combinatie met een fotolijst aan de muur.

Omdat de kleuren zo zacht en rustig zijn, staan ze lekker fris op lichte muren en in lichte interieurs waar je een klein kleuraccent in wil aanbrengen zoals op een babykamer bijvoorbeeld. Maar ze zijn ook mooi te combineren met een fellere kleur van dezelfde kleurtint voor een mooi contrast.

Snoephart

De hangers zijn verpakt in een mooie geschenkdoos. Een Sweetheart is daardoor heel goed te gebruiken als een super lief kraamcadeau of verjaardagscadeau.

Hartjes Muurdecoratie Snoephartje

← Oudere post Nieuwere post →Laat een reactie achter