CLOSE
GRATIS VERZENDING VANAF €60!
Zoeken
Back To Top

Wat doe jij in de herfst?

Wat doe jij in de herfst?

Herfstvakantie activiteiten

Herfst… In september, als de eerste koudere dagen zich aandienen, als de etalages zich vullen met fijne truien gemaakt van zachte warme stoffen en als de blaadjes aan de bomen veranderen van kleur dan heel even, denk ik dat ik zin heb in de herfst.

Maar als de koudere dagen vaste prik en alsmaar kouder worden, weet ik weer dat ik me had vergist. Ik hou helemaal niet van kou, wind en regen. Oké, van de kleur van de blaadjes kan ik wel erg genieten, en ook van het knus binnen zitten in m’n nieuwe trui met een fijn warm dekentje erbij.

Wat doe jij in de herfst?

De herfstvakantie is wel altijd heel welkom. Vaak brengen we een bezoek aan de Dutch Design Week en mijn verjaardag valt altijd in of rond de herfstvakantie. Niet dat ik mijn verjaardag heel uitgebreid vier, maar een (of twee) taartjes worden er die dag altijd wel gegeten dus die dag is alleen daarom al een Goede Dag!

Er op uit

Vaak zijn er in de herfstvakantie nog wel een paar mooie dagen, ideaal om er op uit te gaan. En het is natuurlijk de perfecte tijd voor een mooie wandeling in het bos! Een paar jaar geleden kocht ik Het Bosboek van Sarah Devos, een aanrader voor mensen zoals ik die nog geen beuk van een eik kunnen onderscheiden. Als je weet wat je ziet, wordt een boswandeling nóg leuker, en zeker ook met kinderen! 
Wat ook leuk is is een herfst- of bosbingo. Als je even googled vind je er een hele hoop, ik vind zelf deze wel leuk!

Er níet op uit

Minstens net zo leuk vind ik het om er juist níet op uit te gaan, maar lekker thuis te blijven. Thuis een beetje kneuteren, het liefst in pyjama, ik kan daar erg van genieten! En op de een of andere manier lenen zulke dagen zich ook erg om de keukentafel helemaal vol te leggen met tekenpapier, scharen, lijm, wol, verf en kwasten en dan lekker aan de slag te gaan! Vorige maand werden de Kleurvormen gelanceerd, kleurplaten van hout die je naar hartelust kunt bewerken met stift, krijt, verf, of wat je maar wil! Deze maand vind je weer een nieuw DIY product in de shop: Matisse wandhangers! Deze houten hangers kun je zelf kleuren en daarna met een koordje ophangen waar je maar wil. Het is nog ver weg, maar deze hangers kun je in december ook heel goed in de kerstboom hangen! In totaal zijn er 11 verschillende vormen die geïnspireerd zijn op de bekende kunstwerken van Henri Matisse. Ze zitten alle 11 in een knalblauw fluwelen zakje waardoor het ook nog eens een heel mooi cadeautje is om aan iemand te geven.

 

Ohja wil jij ook voortaan niks missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!
design La Miséto