CLOSE
GRATIS VERZENDING VANAF €60!
Zoeken
Back To Top

Gratis Matisse kleurplaten

Gratis Matisse kleurplaten

Gratis Matisse kleurplaten

De franse kunstenaar Henri Matisse leeft al een tijdje niet meer, maar zijn kunst kom je nog steeds dagelijks tegen. Misschien ben je je er niet altijd van bewust maar veel modeontwerpers, interieurstylisten en andere kunstenaars laten zich nog steeds door de fransman inspireren.

Matisse maakte veel verschillend werk, maar staat vooral bekend om zijn bonte kleurgebruik en vrolijke composities van ‘geknipte’ vormen. Deze vormen zijn tijdloos en zien we nu nog steeds terug in mode of interieur.
Matisse

Links: kleding: Bobo Choses, foto: Lilly K photography. Rechts: behang van Murals Wallpaper

Doe zoals Henri

Ook ik liet me inspireren door de mooie speelse vormen van Matisse. Uiteindelijk heeft dit tot de diy Matisse hangers geleid. Deze houten hangers kun je zelf kleuren en daarna ophangen aan de wand of laat ze over een tijdje lekker shinen in je kerstboom. Een ideale bezigheid tijdens deze regenachtige herfstdagen. De 11 hangers komen in een mooi fluwelen zakje waardoor het ook een heel leuk cadeau is!

Matisse hanger

Gratis Matisse kleurplaten

Speciaal voor nieuwsbriefabonnees heb ik drie kleurplaten ontworpen die je zelf kan uitprinten en inkleuren (of je kinderen natuurlijk!). Doe er een mooie lijst omheen en je hebt een super toffe eyecatcher in huis!
Matisse kleurplaten
 
Inschrijven voor de nieuwsbrief doe je hier, je wordt daarna doorgestuurd naar een pagina waar je je kleurplaten kunt downloaden. Wat ook leuk is: om je te verwelkomen ontvang je ook nog eens een fijne kortingscode!
Als nieuwsbrief ontvanger zul je vaker dit soort freebies of fijne kortingen ontvangen, dus leuk als je er bij komt!

design La Miséto