CLOSE
GRATIS VERZENDING VANAF €60!
Back To Top

DIY tutorial + printable Kleurvogel

DIY tutorial + printable Kleurvogel

DIY tutorial + printable Kleurvogel

De nieuwe collectie Kleurvormen staat nu al een tijdje online en ze worden goed gevonden door jullie! Sommigen slaan alvast een voorraadje in zodat er in de herfstvakantie flink gekleurd kan worden… Als je nóg een leuke en creatieve activiteit zoekt, lees dan vooral verder!

Ik krijg vaak foto’s toegestuurd van jullie prachtige creaties en ik word regelmatig verrast door bepaalde technieken die jullie op het hout loslaten! De super creatieve Liza van Confetti Lab inspireerde mij zelfs zó enorm dat hier spontaan een samenwerking uit is ontstaan.

Printtechniek

Toen ik Liza’s foto ontving was ik in eerste instantie in verwarring, hoe had ze dit gedaan?! Had ze met de hand (een hele váste hand!) die vormen erop gekleurd of geschilderd of had ze de vogel beplakt? Toen ik haar ernaar vroeg deelde ze deze super toffe printtechniek met mij, en nu ook met jullie!

DIY tutorial + printable Kleurvogel

Liza heeft een instructie gemaakt waar een printable bij zit. Alles is super duidelijk beschreven, kan niet misgaan!

Je kunt de  DIY instructie hier downloaden.

Laat het ons weten als je met de tutorial aan de slag gaat, we zijn natuurlijk erg benieuwd naar het resultaat! Je kunt ons taggen op Instagram: @liza.veenendaal en @la_miseto.

Voorlopig is dit de enige samenwerking tussen Confetti Lab en La Miséto. Hoewel…. we hebben al voorzichtig gesproken over een kerstprint voor een speciale kerst-keurvorm…

To be continued!

 

De hele collectie Kleurvormen vind je hier!

Houten kleurplaten

 

Ohja, de nieuwsbriefabonnees kregen deze tutorial al wat eerder in hun mailbox. Wil jij ook voortaan niks missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!
design La Miséto